Spannende verandering bij MeSa Bennebroek

'

Beste gasten,

Ook al laat de zon het even afweten maar de vakantievibes zijn in volle gang.  Graag willen wij u op de hoogte brengen van een spannende verandering bij MESA Bennebroek. Van 9 t/m 22 augustus sluiten we onze deuren voor een kort maar krachtig moment van transformatie!

Wat staat er op het programma? Onze keuken krijgt een fantastische upgrade! We kunnen niet wachten om onze gastronomische creativiteit de vrije loop te laten en een gloednieuwe menukaart te creëren, vol met verfrissende gerechten die perfect passen bij de zomerse sfeer.

Maar dat is niet alles! Als kers op de taart zullen we bij de heropening een leuke verrassing voor al onze gasten hebben. Het wordt een heerlijke belevenis die u niet wilt missen! Houd dus onze website en sociale mediakanalen nauwlettend in de gaten voor meer updates en aanwijzingen over deze verrassing.

Terwijl we even onze deuren sluiten om deze aanpassingen te maken, willen we u een heerlijk vakantie toewensen. En laat ons uw favoriete culinaire bestemming zijn wanneer we terugkomen.

Wij kunnen niet wachten om u na 22 augustus opnieuw te verwelkomen in ons restaurant!

Wij wensen u zonnige groeten,

Het team van MESA Bennebroek