'

Wat een geweldige Wilde Wild Weken hebben we achter de rug, bedankt voor alle geweldige mooie reacties die we hebben mogen ontvangen van u. Zoals jullie gewend zijn van ons staan we echter niet stil en willen wij jullie als team blijven verrassen en verwennen met de heerlijkste gerechten in een heerlijke ambiance. Onze Chef kok en zijn team hebben een heerlijk Kerstmenu samengesteld waarvan u in ons sfeervolle restaurant kan komen genieten. Wij verwelkomen jullie graag op eerste en tweede kerstdag, waarnaar wij daarna ons zelf gaan opladen om u weer te verwennen met de mooiste gerechten vanaf 3 januari 2024.  

Maar uiteraard hebben wij er ook rekening mee gehouden als u liever thuis Kerst viert met familie en vrienden, en hebben wij voor u de MESA kerstbox samen gesteld. Ons overheerlijke menu is te bestellen in een box zodat u thuis een voortreffelijke maaltijd voorschotelt voor uw gasten. (Uiteraard met een beschrijving van onze Chef-kok hoe u het perfecte kerstdiner bereid). 

Maar tot die tijd komen wij vanaf 29 november nog met de Klassieke Bistro weken waarin u kunt genieten van onze heerlijke nieuwe gerechten, zoals een Franse uiensoep of een klassieke vol-au-vent in een sfeervolle ambiance. Zien we u snel? Bekijk onze menukaart alvast online op www.mesabennebroek.nl en reserveer direct een tafel.

Met gastvrije groet,

Team MESA Bennebroek