Ontvangst tussen 18.00-19.00 uur met een feestelijk glas bubbels, 19.15 uur aanvang diner.
Voorgerecht
Bonbon van zalm,
gevuld met een smaakvolle bitok van gamba’s en een limoen-mayonaise
Of
Runder-carpaccio,
geserveerd met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten en rucola
Of
Carpaccio van hert,
geserveerd met rode kool, veenbessengelei, geroosterde walnoten en rucola
Of
Carpaccio van gerookte rode biet,
met een crumble van geitenkaas, geroosterde walnoten, rucola en een balsamico vinaigrette
Soep
Bospaddenstoelen roomsoep,
Een romige soep van paddenstoelen met tijm en rozemarijn
Tussengerecht
Ravioli met kreeft,
geserveerd met een citrus hollandaise
Of
Ravioli met kaas,
geserveerd met schuim van Parmezaan en basilicumolie.
Spoom
Een echte klassieker, citroen-sorbetijs met prosecco, om de smaakpapillen even rust te geven
Hoofdgerechten
Op de huid gebakken filet van zeebaars,
met gestoofde venkel en een sinaasappel-saffraan saus geserveerd met pommes fondant
Of
Tournedos Rossini,
gebakken Tournedos met een tranche ganzenlever en een rijke Madeira-truffelsaus geserveerd met seizoensgroenten en gebakken krieltjes
Of
Een sous-vide gegaarde knolselderij,
gegrild met een saus van miso-tahin en kaneel geserveerd met seizoensgroenten
Optioneel plateau de fromage MESA (+ € 14,50)
4 soorten kaas met notenbrood, vijgenjam en walnoten
Dessert
Chocolade lavacake met vanille roomijs en verse slagroom
5-gangen Kerstmenu € 82,50 / wijnarrangement €49,50
Wij serveren bij ieder gerecht een smaakvol glas wijn