HET ASPERGE SEIZOEN BREEKT WEER AAN

'

De zon begint gelukkig alweer wat meer te schijnen, de lente is vol begonnen. Daarmee breekt weer een van de leukste periodes aan ,het “ asperge seizoen “ Heerlijke asperges van Hollandse bodem, perfect verwerkt in heerlijke gerechten door onze chef-kok. Laat u verrassen door ons speciale asperge menu en geniet met een heerlijk glas wijn van de unieke smaak. Restaurant MESA biedt u in een mooie gezellige ambiance een fantastische avond. Als het weer het al toelaat schuiven wij ons dak open zodat u zich waant in de tuin. Heerlijke proeverij van verschillende gerechten staat voor u klaar.

De bollenstreek staat bekend om de prachtige bloemen, maar wist u dat het de perfecte plek is om ook te genieten van verse en smaakvolle asperges? Het is eindelijk weer aspergeseizoen en MESA Bennebroek is dé plek waar u tijdens het bloemencorso kunt genieten van de allerbeste asperges. Ons restaurant is gelegen op een ideale locatie, op slechts een paar minuten afstand van de parade route. Het perfectie decor voor een gezellige maaltijd na een dag in de buitenlucht.

Ons aspergemenu bestaat uit de meest verfijnde en verse ingrediënten. Begin uw maaltijd met een heerlijk glas cava van het huis en geniet van onze aspergesoep als voorgerecht. Daarna bieden wij u de beste aspergegerechten, van asperges met ham en ei tot asperges met zalm. Alle gerechten zijn met zorg bereid om u een heerlijke en smaakvolle ervaring te bieden.

Het fijne aan MESA is dat u in een ontspannen sfeer kunt genieten van het beste wat de Nederlandse keuken te bieden heeft. Onze medewerkers heten u graag welkom in het restaurant en staan ​​altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van uw gerecht. Dus, geniet van het prachtige bloemencorso en ervaar de verbazingwekkende smaken van de regio met MESA’s aspergemenu. Reserveer vandaag nog een tafel om teleurstelling te voorkomen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons restaurant en u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden!

Info@mesabennebroek.nl of bel onder nummer +31 6 12 70 60 57

Met gastvrije groet,

Team MESA