3 dolle dwaze Spaanse weken

'

Vanaf 28 september t/m 18 oktober as. starten de 3 dolle dwaze Spaanse weken bij MESA Bennebroek Zoals u wellicht weet hebben wij een zusje in Spanje. In Moraira om precies te zijn, een gezellig vissersdorpje aan de Costa Blanca. MESA Moraira laat zich inspireren door wat er dagelijks uit zee door de plaatselijke vissers wordt gevangen. Maar ook de traditionele paella staat op de kaart. Tijdens onze 3 dolle dwaze Spaanse weken halen wij MESA Moraira naar Bennebroek.

Onze nieuwe menukaart is geïnspireerd op zonnige bestemmingen en zal u ongetwijfeld aan uw vakantie doen herinneren. Van mediterrane smaken tot exotische lekkernijen, wij hebben voor elk wat wils.  En gewoon omdat het leuk is!  Onze koks hebben met liefde en passie de gerechten voor de Dolle Dwaze Spaanse weken samengesteld die de nazomer op uw bord brengen.  Heerlijk Spaanse gerechten met bijpassende wijnen.

Heeft u ook zin om met ons het leven te vieren kom dan tijdens de dolle dwaze Spaanse weken langs en laat u verrassen vanaf 28 september t/m 18 oktober! U kunt reserveren via onze website of telefonisch 023-8885050.

Met gastvrije groet,

TEAM MESA